Gyógyító Bohócdoktorok

KARITÁCIÓ Alapítvány
Kérjük támogassa adó 1% felajánlással a Gyermekmentést!

 

Adó 1 százalék feajánlás gyermek, bohócdoktorokAdó 1 százalék:
19560540-1-06

  

Számlaszám (CIB Bank):
10700062-48244909-51100005


Figyelmét, támogatását
szeretettel és hálásan köszönjük!

 

gyógyító bohócdoktorok, adószám, adóbevallás, adó 1 százalék, 1ado, kórház, gyógyítás, gyerek, gyermek

 

paypal

A Karitáció Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktoraink 2008 óta segítik a betegek gyógyítását. Élményterápiás bohócdoktor módszereink jótékonyan hatnak a bajban lévők állapotának javításában. Számunkra fontos az Ön figyelme, segítsége, adó 1 százalék támogatása is! Odaadását hálásan köszönjük!

Bohócdoktor Facebook


Ön szerint is fontos a gyógyító bohócdoktorkodás?! Csatlakozzon bohócdoktor témakörökben sok érdekességet tartalmazó közösségi oldalunkhoz!

Bohócdoktor video

Segíts Te is a bohócdoktoroknak:)

Gyógyító Bohócdoktorok


Gyógyító bohócdoktorok adó 1% támogatása

Bohócdoktor Cikkek

  • Hibás feed URL.

Bohócdoktor.hu


Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért

Bohócdoktorok

Hogyan támogathatom a közhasznú Karitáció Alapítvány által 2008 óta fenntartott gyermekmentő és gyógyító bohócdoktorokat?

 

Adóbevalláskor az adó 1+1 felajánlás azért is fontos, mert az 1+1%-al úgy támogatsz, hogy nem kell adnod semmit! Sajnos Magyarországon tíz adózóból hat adófizető nem adja oda adó egy százalékát a hasznos munkát végző civil szervezeteknek. Adó 1 százalék felajánlással úgy lehet támogatni fontos gyermekmentő és gyógyító programjainkat, hogy az közben Neked semmibe sem kerül. Adó 1 százalék felajánlás fontos és nagyon sokat jelentő támogatási forma! Adóbevalláskor az szja 1% felajánlása óriási segítség! Támogatásod, segítséged, figyelmed nagyra értékeljük és a mosolygós és gyógyuló gyermekek nevében hálásan köszönjük!

 

Az adózási időszakban, adóbevalláskor felajánlható adó 1 százalék felajánlás mellett örömmel fogadjuk tárgyi, eszmei, anyagi, kapcsolati támogatás felajánlását is! Segítséged, a legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent!

 

Bohócdoktorok a beteg, sérült gyerekek gyógyulásáért

 

Minden egy helyen az adó 1+1% felajánlásról: ismeretőt kap blogunkon alapítványunk legfontosabb segítő programjairól. Tudnivalók, újdonságok és minden ismertető az adó 1% felajánlásról. Szeretettel köszönjük, hogy az adó 1+1% felajánláskor a Karitáció Alapítvány közhasznú tevékenységét támogatja!

Bohócdoktor oldalaink

Alapítványok listája

Egyesületek listája

Adó 1% lap.hu

Adó 1 százalék a kutyusoknak

Adó 1 százalék a állatmenhelynek

Adó 1% a természetvédelemre

Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért. Kórházi nevetés, gyógyítás támogatása, bohócdoktorok a gyermekkórházban. Kórháztámogatás. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1% felajánlásával segítsen!

Bohócdoktorok segítő csapatát a Karitáció Alapítvány 2008 óta működteti. Kórházban gyógyuló gyerekek és felnőttek támogatásával veszünk részt a gyógyításban, nevetésterápiával, jókedvre derítéssel, optimista szemlélettel segítünk. A Bohócdoktor Csapat hálás köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1 százalék fontos támogatás! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több beteg gyermeknek és felnőttnek könnyíthessük meg a kórházban tartózkodást és vihessük el a nevetés gyógyító erejét!

Kérjük, támogassa adóbevalláskor adóbevalláskor 1 százalékával a Karitáció Alapítvány gyermekmentő, gyógyító bohócdoktorok segítő tevékenységét!

Adószámunk: 19560540-1-06

bohócdoktorok, adó 1, gyermekek, adóbevallás rendelkezés

Hogyan gyógyítanak a bohócdoktorok?!

 

Kórházakban, rendelőintézetekben, rendezvényeken, játékos formában, nevettetés révén segítjük a problémákból kilábalni a gyerekeket és felnőtteket. Ebben segíthet, a program működését támogathatja adó 1 százalék felajánlással! 

Mit kell tennie?
A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor. fontos, hogy az alapítvány adószámát a felajánláskor pontosan adja meg.

gyógyító bohócdoktorok, adó 1, adóbevallás

Tevékenységek: a közhasznú alapítvány 2008 óta nagy sikerrel működteti a kórházi gyógyítást segítő bohócdoktor programot. A jókedvre derítés mellett komoly egészségügyet támogató programokat is működtet a csapat. Az alapítvány mindezeken felül egész évben szociális segítő jelleggel gyermekeket és családokat is támogat. Az adó 1% felajánlása fontos segítség!

Weboldal: www.karitacio.hu és www.bohocdoki.hu

Csatlakozzon: www.facebook.com/Bohocdoktorok

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Az adó 1 százalékot legkésőbb május 22-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti. Adóbevalláskor vagy utána május közepéig úgy segíthet alapítványt, egyesületet, hogy az önnek nem kerül semmibe sem.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1 százalékát felajánlja egy regisztrált alapítványnak vagy egyesületnek, további adó 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak, vagy a kiemelt előirányzatnak (2017-ben a Nemzeti Tehetség Programnak).

Az szja 1% felajánlására jogosult civil szervezetek listája itt érhető el:

www.angyali.hu/ado1szazalek-alapitvany-egyesulet-felajanlas

 Az szja +1% felajánlására jogosult egyházak és a kiemelt előirányzat listája itt érhető el:

www.egyhaziegyszazalek.blog.hu

 Az 1 százalékos rendelkezés benyújtására május 22-ig van lehetőség, ez a határidő jogvesztő, elmulasztása igazolási kérelemmel sem menthető ki.

 Az adó 1 százalékról rendelkező nyilatkozat benyújtható:

- a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen) leadható az adó 1 százalékos nyilatkozat,

- e-SZJA online kitöltő felületen ügyfélkapus regisztráció esetén elektronikus úton, vagy ügyfélkapus regisztráció nélkül postai úton lehet rendelkezni az adó 1 százalékról,

- munkáltatói adómegállapítás esetén május 10-ig lezárt az 1 százalékról rendelkező nyilatkozat borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)

- a bevallástól elkülönülten, közvetlenül a NAV-hoz is leadható az adó 1 nyilatkozat

O az EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, ez esetben lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

O az EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).

Azt, hogy az Ön által idén megjelölt kedvezményezett(ek) részesült(ek)-e a felajánlott 1(+1)%-os összeg(ek)ből, jövő év januártól a NAV honlapján megtekintheti. Amennyiben ügyfélkapuval rendelkezik, elektronikus úton tájékoztatjuk a felajánlott összeg kiutalásáról.

 Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az adó 1 százalékos rendelkező nyilatkozaton jelezheti hozzájárulását ahhoz, hogy nevét és elérhetőségét a megjelölt civil kedvezményezettel közölje a NAV. Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező 1 százalékos nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes adó 1 százalékos rendelkezésnek.

Címkék: kórház gyermekek adószám 1 százalék rendelkező nyilatkozat bohócdoktor adó1 szja 1% felajánlás adó 1 százalék