Gyógyító Bohócdoktorok

KARITÁCIÓ Alapítvány
Kérjük támogassa adó 1% felajánlással a Gyermekmentést!

 

Adó 1 százalék feajánlás gyermek, bohócdoktorokAdó 1 százalék:
19560540-1-06

  

Számlaszám (CIB Bank):
10700062-48244909-51100005


Figyelmét, támogatását
szeretettel és hálásan köszönjük!

 

gyógyító bohócdoktorok, adószám, adóbevallás, adó 1 százalék, 1ado, kórház, gyógyítás, gyerek, gyermek

 

paypal

A Karitáció Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktoraink 2008 óta segítik a betegek gyógyítását. Élményterápiás bohócdoktor módszereink jótékonyan hatnak a bajban lévők állapotának javításában. Számunkra fontos az Ön figyelme, segítsége, adó 1 százalék támogatása is! Odaadását hálásan köszönjük!

Bohócdoktor Facebook


Ön szerint is fontos a gyógyító bohócdoktorkodás?! Csatlakozzon bohócdoktor témakörökben sok érdekességet tartalmazó közösségi oldalunkhoz!

Bohócdoktor video

Segíts Te is a bohócdoktoroknak:)

Gyógyító Bohócdoktorok


Gyógyító bohócdoktorok adó 1% támogatása

Bohócdoktor Cikkek

  • Hibás feed URL.

Bohócdoktor.hu


Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért

Bohócdoktorok

Hogyan támogathatom a közhasznú Karitáció Alapítvány által 2008 óta fenntartott gyermekmentő és gyógyító bohócdoktorokat?

 

Adóbevalláskor az adó 1+1 felajánlás azért is fontos, mert az 1+1%-al úgy támogatsz, hogy nem kell adnod semmit! Sajnos Magyarországon tíz adózóból hat adófizető nem adja oda adó egy százalékát a hasznos munkát végző civil szervezeteknek. Adó 1 százalék felajánlással úgy lehet támogatni fontos gyermekmentő és gyógyító programjainkat, hogy az közben Neked semmibe sem kerül. Adó 1 százalék felajánlás fontos és nagyon sokat jelentő támogatási forma! Adóbevalláskor az szja 1% felajánlása óriási segítség! Támogatásod, segítséged, figyelmed nagyra értékeljük és a mosolygós és gyógyuló gyermekek nevében hálásan köszönjük!

 

Az adózási időszakban, adóbevalláskor felajánlható adó 1 százalék felajánlás mellett örömmel fogadjuk tárgyi, eszmei, anyagi, kapcsolati támogatás felajánlását is! Segítséged, a legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent!

 

Bohócdoktorok a beteg, sérült gyerekek gyógyulásáért

 

Minden egy helyen az adó 1+1% felajánlásról: ismeretőt kap blogunkon alapítványunk legfontosabb segítő programjairól. Tudnivalók, újdonságok és minden ismertető az adó 1% felajánlásról. Szeretettel köszönjük, hogy az adó 1+1% felajánláskor a Karitáció Alapítvány közhasznú tevékenységét támogatja!

Bohócdoktor oldalaink

Alapítványok listája

Egyesületek listája

Adó 1% lap.hu

Adó 1 százalék a kutyusoknak

Adó 1 százalék a állatmenhelynek

Adó 1% a természetvédelemre

Bohócdoktorok a betegek gyógyulásáért. Kórházi nevetés, gyógyítás támogatása, bohócdoktorok a gyermekkórházban. Kórháztámogatás. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1% felajánlásával segítsen!

Bohócdoktorok segítő csapatát a Karitáció Alapítvány 2008 óta működteti. Kórházban gyógyuló gyerekek és felnőttek támogatásával veszünk részt a gyógyításban, nevetésterápiával, jókedvre derítéssel, optimista szemlélettel segítünk. A Bohócdoktor Csapat hálás köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1 százalék fontos támogatás! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több beteg gyermeknek és felnőttnek könnyíthessük meg a kórházban tartózkodást és vihessük el a nevetés gyógyító erejét!

Kérjük, támogassa adóbevalláskor adóbevalláskor 1 százalékával a Karitáció Alapítvány gyermekmentő, gyógyító bohócdoktorok segítő tevékenységét!

Adószámunk: 19560540-1-06

bohócdoktorok, adó 1, gyermekek, adóbevallás rendelkezés

Címkék: kórház gyermekek adószám 1 százalék rendelkező nyilatkozat bohócdoktor adó1 szja 1% felajánlás adó 1 százalék

A Karitáció Alapítvány 2008 óta működteti a Gyógyító Bohócdoktorok segítő csapatát. Kórházban lábadozó gyerekek és felnőttek gyógyításában veszünk részt, nevetésterápiával, jókedvre derítéssel, optimista szemlélettel. A Bohócdoktor Csapat hálás köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden egyszázalék fontos támogatás! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több beteg gyermeknek és felnőttnek könnyíthessük meg a kórházban tartózkodást és vihessük el a nevetés gyógyító erejét!

Kérjük, támogassa adóbevalláskor adó 1 százalékával a Karitáció Alapítvány gyermekmentő, gyógyító bohócdoktorok segítő tevékenységét!

Adószámunk: 19560540-1-06

bohócdoktorok, adó 1, gyermekek, adóbevallás rendelkezés

Címkék: kórház adóbevallás gyermekek kórházi gyermekkórház bohócdoktorok bohócdoktor adó egy százalék beteg gyermek adó1 adó 1

Kérjük, támogassa adóbevalláskor adó 1 százalékával a Karitáció Alapítvány gyermekmentő, gyógyító bohócdoktorok segítő tevékenységét!

Adószámunk: 19560540-1-06

bohócdoktorok, adó 1, gyermekek, adóbevallás rendelkezés

A Karitáció Alapítvány hálás köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több beteg gyermeknek könnyíthessük meg a kórházban tartózkodást és vihessük el a nevetés gyógyító erejét!

Mit kell tennie?
A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor. fontos, hogy az alapítvány adószámát a felajánláskor pontosan adja meg.

gyógyító bohócdoktorok, adó 1, adóbevallás

Rendelkezési lehetőségek:

Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyév május 20-ig.

Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb tárgyév május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyév május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

--.jpg

A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata 2008 óta részt vállal a kórházakban történő gyógyító vizitek mellett a gyermekek védelmében is. sok esetben nem egészségügyi intézményekben folytatjuk a gyógyító vizitet, hanem például állami gondoskodásban élő gyermekek életterében, ifjúsági zárt intézetekben, ifjúsági büntetés végrehajtó intézetben (ifjúsági börtönben) is gyógyítunk.

A gyermekvédelem a szociális munka szakterülete, olyan köztevékenység, mely a gyermek családban történő nevelkedésének elősegítésére, veszélyeztetettségének megelőzésére és megszüntetésére, valamint a szülői vagy más hozzátartozói gondoskodásból kikerülő gyermek helyettesítő védelmének biztosítására szolgál. Alapítványunk a gyermekvédelem területén prevenciós, krízisoldó, szemléletformáló feladatokat vállal.

A gyermekvédelmi rendszer egy adott állam gyermekvédelmének leírására szolgáló kategória, mely magába foglalja a gyermekvédelem funkcióit, szabályait, megoldásait, szervezeteit, működésmódjait. A Karitáció Alapítvány a gyermekvédelmi rendszerben gyermekmentő és gyermekek számára készségfejlesztő - segítő tevékenységeket is folytat. Magyarországon törvény, amely szabályozza: az 1997. évi XXXI. törvény A gyermekek védelméről. Alapítványunk segítő csapata a gyermekvédelmi törvény fontossága mellett a társadalom kellő figyelmét is fontos feladatrészként kezeli. Segítünk a gyermekek védelmében ott, ahol tudunk. 

----.jpg

Adóbevalláskor az adó 1% felajánlását köszönettel fogadja gyógyító feladatok ellátásához a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai! Felajánlása a legjobb és legnemesebb gyógyító célokat segíti!

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány működteti a Gyógyító Bohócdotorok Betegségelűző Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol.

Ép testben ép lélek - tartja a közmondás, és valóban: a testi és lelki erőnlét szorosan összefügg. Nem csak a test a fontos, hanem a szellem egészségével is sűrűbben kell foglalkozni, még egészségesen is. És még sokkal jobban, ha egy gyermek a testet megpróbáltató betegséggel küzd vagy a gyógykezelés mellékhatásai kritikus állapotúra rontják a szellemet.

Itt lép közbe a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapat
Bohócdokik várják intézmények felkéréseit: vidám kórterem zenés egy óra a bohócokkal, a bohócok a zene, móka mellett örvendeztetik meg a gyerekeket. Tánc, zene, interaktív ujjbáb játék, rajz, fotózás, betegség elűzés...
- ingyenes,
- látványos,
- élményt teremtő,
Bohócdokik támogatókat keresnek:

- adó 1% felajánlást a KARITÁCIÓ Alapítvány közhasznú tevékenységeihez hálás köszönettel fogad

Adószám (adó 1% felajánláskor ezt adja meg):
19560540-1-06
 

- a működéshez szükséges anyagi alapokat támogatók adományaiból fedezzük, Hivatalos bankszámlaszám
(CIB Bank): 10700062-48244909-51100005

- a bohócdokik csapat tárgyi adományokat (bábokat, zeneeszközöket, írószereket, osztható játékokat, színezőket/könyveket, és minden egyebet örömmel fogad),

Együtt CSODÁKRA Vagyunk Képesek!

KARITÁCIÓ Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
Gyógyító Bohócdoktor Csapat
www.karitacio.hu - Ismerd meg Te is Gyermekmentő munkánkat!
Nevetéssel Gyógyítunk - Segíts Te is!
Gyermekmentő és gyógyító tevékenységünk pótolhatatlan!

Címkék: beteg kórház adóbevallás gyógyító bohócdoktorok adó1százalék adó 1

16.
január

Adó 1% felajánlás

ado1  | 

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Karitáció Alapítvány gyermekmentő, gyógyító bohócdoktorok segítő tevékenységét!

Adószámunk: 19560540-1-06

adó 1 százalék bohócdoktorok, adóbevallás rendelkezés

A Karitáció Alapítvány hálás köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás! Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több beteg gyermeknek könnyíthessük meg a kórházban tartózkodást és vihessük el a nevetés gyógyító erejét!

Mit kell tennie?
A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

adó 1 százalék bohócdoktor, adóbevallás

Címkék: egyesület alapítvány adóbevallás adószám adó 1% adó 1 százalék 1szazalek bohócdoktorok bohócdoktor adóegyszázalék adó1 adó1százalék bohócdoki 1ado

----.jpgAz adó 1 százalék felajánlását köszönettel fogadja adóbevalláskor gyógyító feladatok ellátásához a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai! Felajánlása a legjobb és legnemesebb gyógyító célokat segíti!

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Karitáció Alapítvány bohócdoktorok gyógyító munkáját!

Adószámunk: 19560540-1-06

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány működteti a Gyógyító Bohócdoktor Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol.

--.jpg

Címkék: gyermekvédelem támogatás adóbevallás adó 1% bohócdoktorok gyermekmentő

boh03.jpgKérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Karitáció Alapítvány bohócdoktorok gyógyító munkáját!

Adószámunk: 19560540-1-06

Adóbevalláskor az adó 1% felajánlását köszönettel fogadja gyermekvédelmi feladatok ellátásához a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapat! Felajánlása a legjobb és legnemesebb gyermekmentő és gyermekvédő célokat segíti!

A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata részt vállal a kórházakban történő gyógyító vizitek mellett a gyermekek védelmében is. sok esetben nem egészségügyi intézményekben folytatjuk a gyógyító vizitet, hanem például állami gondoskodásban élő gyermekek életterében, ifjúsági zárt intézetekben, ifjúsági büntetés végrehajtó intézetben (ifjúsági börtönben) is gyógyítunk.

A gyermekvédelem a szociális munka szakterülete, olyan köztevékenység, mely a gyermek családban történő nevelkedésének elősegítésére, veszélyeztetettségének megelőzésére és megszüntetésére, valamint a szülői vagy más hozzátartozói gondoskodásból kikerülő gyermek helyettesítő védelmének biztosítására szolgál. Alapítványunk a gyermekvédelem területén prevenciós, krízisoldó, szemléletformáló feladatokat vállal.

A gyermekvédelmi rendszer egy adott állam gyermekvédelmének leírására szolgáló kategória, mely magába foglalja a gyermekvédelem funkcióit, szabályait, megoldásait, szervezeteit, működésmódjait. A Karitáció Alapítvány a gyermekvédelmi rendszerben gyermekmentő és gyermekek számára készségfejlesztő - segítő tevékenységeket is folytat. Magyarországon törvény, amely szabályozza: az 1997. évi XXXI. törvény A gyermekek védelméről. Alapítványunk segítő csapata a gyermekvédelmi törvény fontossága mellett a társadalom kellő figyelmét is fontos feladatrészként kezeli. Segítünk a gyermekek védelmében ott, ahol tudunk. 

--.jpg

Címkék: gyermekvédelem adóbevallás egészségvédelem adó 1% gyámügy szociális munka bohócdoktorok gyermekmentés ifjúságsegítő gyermekvédő szja 1+1% gyermekek védelme gyermekvédelmi törvény

-----.jpgKérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Karitáció Alapítvány bohócdoktorok gyógyító munkáját!

Adószámunk: 19560540-1-06

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány működteti a Gyógyítő Bohócdoktorok Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol.


Ön is segíthet!
 Adószámunk: 19560540-1-06

Címkék: adomány adóbevallás adó 1% beteg gyerekek adó 1 százalék bohócdoktorok rendelkező nyilatkozat szja bevallás adó1 gyermekmentő 1+1 százalék

bohocblog04.jpgKérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyermekmentő és gyógyító munkáját!

Adószámunk: 19560540-1-06

Adóbevalláskor az adó 1 százalék felajánlását köszönettel fogadja gyógyító feladatok ellátásához a Karitáció Alapítvány KARITÁCIÓ Bohócdokik Betegségelűző Csapat! Felajánlása a legjobb és legnemesebb gyógyító célokat segíti!

A Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány működteti a Gyógyító Bohócdoktorok Betegségelűző Csapatot, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a gyerekeket a gyógyulás felé. A programok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol.

--.jpg